Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Breda es presentarà a les eleccions
29/01/2015 Política

L'assemblea de la CUP Breda, acompanyats d’en Francesc Ribera “Titot”, farà la presentació a les eleccions municipals de maig de 2015 aquest dissabte amb un acte polític. A continuació hi haurà una arrosada popular al pavelló.

La formació a la localitat està format per un grup de veïns i veïnes compromeses amb el poble i "amb clara intenció de transformar i aportar noves maneres de fer política des de l'assemblearisme de base", segons apunta el comunicat on anuncien l'acte de dissabte.

"Estem farts de les polítiques opaques i caduques que ens han governat fins ara, d'una manera de fer política basada en l'immobilisme i la defensa aferrissada d'unes quotes de poder.

Vam decidir engegar aquest projecte perquè entenem la política d’una manera diferent. Tots les grups polítics de Breda han demostrat que l’avarícia post electoral ha acabat aigualint les seves promeses i compromisos, i que els suculents sous han aconseguit escapçar la seva iniciativa i el seu poder d’innovació", afegeix la nota.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid