Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Missa d’ultradretans i policies a l’Hospitalet

Entre els assistents hi havia Sergi Pla, l'actual comissari dels mossos de la Regió Policial Central. L’ex-agent de la Guardia Civil, Francisco Javier Duran Martín va declarar que “No somos malhechores ni inmigrantes ilegales” i va exigir el suport de Mariano Rajoy

30/01/2015 Política

El passat diumenge dia 25 de gener, a la parròquia de la Concepció de l’Hospitalet del Llobregat es va realitzar una "Misa en Sufragio de Todos los Fallecidos Recientemente en Acto de Servicio de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado y Otros Colectivos que Velan los 365 Días por Nuestra Seguridad". La Missa va comptar amb la presència dels legionaris de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona (que portaven un estendard de la 2na bandera Capitán Huidobro, destacat heroi de la "División Azul"), representants del Cos Nacional de Policia, de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra (l'actual comissari dels mossos de la Regió Policial Central, Sergi Pla) així com de la delegació del govern espanyol a Catalunya. 


A més a més dels legionaris i policies (l’ex-agent de la Guardia Civil, Francisco Javier Duran Martín va declarar que “No somos malhechores ni inmigrantes ilegales” i va exigir el suport de Mariano Rajoy) a l'acte hi van assistir José Vargas, president de la Asociació de Victimas del Terrorismo de Cataluña, Jaime Padilla, PxC Esplugues, Daniel Ordóñez, regidor de PxC a l'Hospitalet, i militants de Vox. La missa tenia el suport del PP, Convivència Cívica Catalana, C's, Espanya i Catalans, Som a Temps i Hazte Oír.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid