Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Malbaratament de diners públics
Mig miler de persones rebutgen a Alcanar la indemnització del projecte Castor

S'ha denunciat que els 1.350 milions d'euros de cost del Projecte Castor poden arribar a convertir-se en més de 4.000 si es té en compte els interessos que caldrà pagar durant 30 anys.

11/01/2015 Territori

Unes 500 persones s'han aplegat a Alcanar (Montsià) per participar en una  "marxa fúnebre" per donar "l'últim adéu" als 1.350 milions d'euros d'indemnització que han sortit de l'erari públic per compensar la concessionària del magatzem de gas Castor. 

A la capçalera de la marxa convocada per la Plataforma Ciutadana en Defensa de les terres de la Sénia, es podia veure un capellà, un home de negocis i un enterramorts i, per darrere, una xaranga ha tocat marxes fúnebres, sense faltar un taüt, on s'ha dipositat el projecte Castor, i la presència d'un grup de veïns vestits de dol rigorós.

Entre els assistents s'han repartit bitllets falsos de 650 euros amb la cara de Florentino Pérez (president d'ACS, que posseeix un 66 % de les accions d'Escal UGS).

La Plataforma ha denunciat que els 1.350 milions d'euros de cost del Projecte Castor poden arribar a convertir-se en més de 4.000 si es té en compte els interessos que caldrà pagar durant 30 anys.

La marxa ha acabat al recinte de la plaça de toros del municipi, on "s'ha incinerat' de manera simbòlica el Castor i els veïns han pogut cremar els seus bitllets de 650 euros".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid