Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Anglès es presentarà a les eleccions

Els independentistes entenen que és necessari bastir una candidatura municipalista rupturista que trenqui amb les velles i caduques dinàmiques polítiques que fa massa temps que s'arrosseguen a Anglès

17/01/2015 Política
La formació independentista   està treballant en un programa electoral que sigui elaborat i recolzat per tots els vilatans i vilatanes, que neixi del poble i sigui pel poble. En aquest sentit, es compromet a tirar-lo endavant, ja sigui des de les institucions o des de fora d'aquestes. Com ha dit la portaveu de l'organització Irene Casas “Els objectius són irrenunciables, els mitjans per aconseguir-los són simples eines que utilitzarem amb la major intel·ligència de la que siguem capaces.”

La realització del citat procés participatiu ha permès identificar quines són les principals mancances del poble d'Anglès. De fet, durant la realització de diverses taules participatives s'ha pogut plantejar i debatre aquelles qüestions que entre totes les assistents s'ha cregut que eren primordials i que es considera que han de ser abordades amb urgència i, al mateix temps s'han elaborat un seguit de propostes i alternatives que garanteixen un canvi de paradigma en la manera de fer política a la vila. En aquest sentit, la CUP Anglès creu que és imprescindible continuar apostant pels processos participatius i aconseguir que tots els vilatans i vilatanes s'involucrin en la política municipal.

De la mateixa manera, els independentistes entenen que és necessari bastir una candidatura municipalista rupturista que trenqui amb les velles i caduques dinàmiques polítiques que fa massa temps que s'arrosseguen a Anglès. És en aquest context de necessitat de canvi que la CUP Anglès entén que la formació política és l'única que pot assumir aquest paper, sense perjudici de que tothom que pugui i vulgui participar del projecte pugui fer-ho. La portaveu de la formació ha insistit en que “el projecte que presentem està obert a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. El nostre objectiu és sumar i construir alternatives per garantir un canvi real tot intentant canviar-ho tot des de la política municipal.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid