Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
"L'Ovidi", sota els ulls d'Antoni Miró, a Ontinyent
14/01/2015 Cultura
"L'Ovidi" al Palau dels Barons de Santa Bàrbara, Ontinyent "L'Ovidi" al Palau dels Barons de Santa Bàrbara, Ontinyent
La Casa de la Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara d'Ontinyent acull fins al 30 de gener l'exposició fotogràfica "L'Ovidi", en la que Antoni Miró mostra el cantant alcoià en diverses fotografies que fan referència a les lletres de les seues cançons. La mostra commemora el vinté aniversari de la mort d'Ovidi Montllor.

La mostra està organitzada pel Casal Jaume I d'Albaida, que en este 2015 vol recordar l'artista alcoià, ja que es compleixen 20 anys de la seua mort. Així, segons expliquen des del Casal, participen "en la difusió del militant, artista, músic i actor, que va ser l’Ovidi". També hi col·labora l'Ajuntament d'Ontinyent.

La mostra consta d'una trentena d'obres d’Antoni Miró, inspirades en el seu amic Ovidi Montllor. Ja està oberta i es pot visitar tot el mes de gener a la Casa de la Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara d'Ontinyent, al carrer de Maians. L'horari és de 10 a 13:30 i de 18 a 21 hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid