Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Actes d'homenatge a Ovidi Montllor a Sueca

Inaguració de l'Exposició "L'Ovidi intemporal" i l'acte " L'Ovidi més que mai"

19/11/2014 Cultura

Divendres a les 19.30h s'inaugurarà l'Exposició " L'Ovidi intemporal" amb obra de l'artista Antoni Miró a la Sala municipal d'exposicions Els Porxets - Espai Moret de Sueca. Diumenge, el corral de la casa de Joan Fuster aplegarà l'homenatge al cantant sota el lema " L'Ovidi més que mai".

D'aquesta manera, l’associació cultural La Xala i El col·lectiu Reconstruint Fuster de Sueca volen rendir homenatge al "cantant, a l’actor, a l’escriptor...però per damunt de tot, homenatgem el xiquet que anava a l’escola de Ribera, el que aprenia de Teresa, l’home que vestia la samarreta vermella, un home català d’Alcoi, esquerrà, que mai va trencar el pacte amb el poble treballador i que mai va renunciar a la seua identitat nacional".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid