Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Veïns de la Sagrada Família fan una crida per aturar un desnonament
15/12/2014 Drets i Llibertats
oda de premsa de l'Associació de Bombers de València i Stop Desnonaments oda de premsa de l'Associació de Bombers de València i Stop Desnonaments

L’Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família de Barcelona s'ha solidaritzat amb dues veïnes i, per evitar que es quedin al carrer, ha fet una crida al veïnat del barri per concentrar-se davant del número 495 del carrer Rosselló  demà a les 9 hores, per exigir a "la Justícia que aturi aquest desnonament totalment injust".

La Carme i la Sandra són mare i filla i viuen al número 495 del carrer Rosselló de Barcelona des de 1982.

El pis és propietat de l’exmarit de la Carme, que vol desnonar-les, tot i tenir la dona el dret al seu ús per gaudir de l’habitatge, segons sentència del Jutjat de primera instància número 15 de Barcelona i de constar així al registre de la propietat número 5.

Tot i això, fa 5 anys que intenten fer-les fora i elles han resistit. En aquests moments el jutjat número 47 de Barcelona ha dictat una ordre de desnonament per al 16 de desembre de 2014 a les 9 hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid