Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TTIP
La PDaD participarà en un acte contra el TTIP a Villena
02/12/2014 Política

Una taula política organitzada per Izquierda Unida de Villena sobre el TTIP serà el motiu pel qual la Plataforma pel Dret a Decidir participarà en esta localitat castellanoparlant, capital de la comarca de l'Alt Vinalopó. En representació de la PDaD-PV, parlarà l’Òscar Tortosa juntament amb Carlos Arribas de la Colla Ecologista d’Alacant-Ecologistes en Acció, Verònica Gómez d’ATTAC, Juanjo Noguera d’FSC-CCOO i Paco Martínez del Front Cívic Alt Vinalopó-Som Majoria. L’acte se celebrarà el 12 de desembre a les 19h, a la seu d’Esquerra Unida a Villena (C/.La Virgen, nº 22).

El TTIP per a la PDaD

L’Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP) és la culminació del procés que, sota el nom de democràcia, va de les urnes fins a l’abolició dels nostres drets, fins a la despossessió de la majoria i fins a l’apropiació del que és de tots i totes per una minoria.

En realitat, aquest acord entre els EUA i la UE arrasarà els nostres drets laborals i legalitzarà l’explotació obrera; eliminarà les normes de protecció del medi ambient i la natura front el fracking, les prospeccions petrolieres, l’especulació immobiliària, etc.; esborrarà qualsevol prevenció front als transgènics, els medicaments i químics nocius…

Però, com ha passat altres vegades, ens volen vendre el TTIP a com a una apertura, una eliminació de barreres i una agilització de les relacions comercials per sobre de “normes antigues”.

El camí cap a la seua imposició, basat en el secretisme, la propaganda, l’ocultació i l’engany, ens parla de la manipulació del concepte de democràcia; del règim de 1978 que agafà el testimoni del franquisme i de la necessitat d’un procés constituent per a que el poble valencià encete un nou camí radicalment democràtic, el camí del Dret a Decidir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid