Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
L'Ajuntament intenta diluir les reivindicacions veïnals de la Sagrada Família

La pressió veïnal ha aconseguit el tancament de a botigua del Barça al carrer Mallorca per il·legal

02/12/2014 Drets i Llibertats

L’Associació de Veïns i Veïnes de Sagrada Família i la Plataforma Recuperem el Niza han rebutjat "la maniobra de segregar el debat" de l'Ajuntament de Barcelona que deixa fora els veïns i veïnes de l’espai que tractarà “el futur del temple i ordenament urbanístic i de la gestió de l’impacte dels visitants del temple a l’entorn”, quan aquesta problemàtica és l’origen dels conflictes de convivència i mobilitat que pateix el barri.

En aquesta direcció exigeixen un únic grup de treball, les conclusions del qual siguin vinculants i format per tots els agents implicats amb la convivència i cohesió social del barri; el Consistori, la Fundació, els veïns i veïnes, els comerciants i les entitats de l’entorn.

També reiteren la reivindicació de set mesures urgents que des de la Plataforma Recuperem el Niza i l'AVV Sagrada Família han posat sobre la taula en reiterades ocasions.

Tancament de la botiga il·legal del Barça al carrer Mallorca

Constaten que el tancament de la botiga il·legal del Barça al carrer Mallorca ha estat un èxit de la pressió veïnal. El resultat de les denúncies els hi dóna la raó i deixa sense arguments el regidor del districte, que defensava una llicència manifestament il·legal. Ara, exigeixen que s'apliqui la normativa i la suspensió de llicències de botigues de souvenirs i que es tanquin de manera immediata les set botigues il·legals que encara hi ha, i que estan denunciades des de fa molt més temps.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid