Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Responsables
El PP continua sense assumir responsabilitats sobre l'accident del Metro

Ahir, Juan Cotino va involucrar un arquebisbe mort en la trama Gürtel. Precisament Llexpresident de les Corts, va responsabilitzar de la tragèdia de la línia 1 del metro al maquinista, que va morir a l'accident.

04/12/2014 Drets i Llibertats

Aquesta vesprada, l'Associació de Víctimes del Metro de València 3 de Juliol (AVM3J) s'han tornat a concentrar a la plaça de la Verge de València com cada dia 3 i ja són 98, sense cap resposta.

Coincidint amb el primer aniversari del tancament de Canal 9, l'AVM3J ha recordat la manipulació de RTVV, amb ordres expresses de tractar el major accident de metre ocorregut a Espanya, com una notícia menor, sense fer seguiment de les denúncies de l'Associació de Víctimes. "I ha de reconèixer, que el Govern Valencià, ha usat Canal 9 per donar veu i arguments als seus interessos", ha afegit en el manifest que s'ha llegit.

L'AVM3J ha rebutjat "les condolences més profundes" del parlamentari del PP, Castelló", ja que "no volem les seves paraules buides i les seves abraçades", ja que "volem que assumeixin la seva responsabilitat per l'estrategia de silenci abocada al voltant de l'accident, volem que retreguin a FGV l'haver ocultat Informes i esborrats les dades de la caixa negra. Volem saber la veritat, i que les persones que van deixar la L1 sense mesures de seguretat, assumeixin la seva responsabilitat per la mort de 43 persones i les lesions d'altres 47.

Cotino involucra un arquebisbe mort en la trama Gürtel

Com comenta Sergi Tarín a La Veu del País Valencià, no hi ha res més efectiu, ni més econòmic, que culpar un mort. Això ho sap el Partit Popular, que responsabilitzà de la tragèdia de la línia 1 del metro al maquinista. Va ser precisament Juan Cotino, agregat de l’Opus Dei i llavors conseller d’Agricultura, qui s’encarregà d’anar família a família, portal per portal, a plantar la llavor del transcendental missatge. I si topetava amb la terra eixuta dels dubtes, doncs oferia treballs i col·legis als fills per ablanir voluntats i, de pas, evitar denúncies i hipotètiques sentències que fixaren que el responsable no era el conductor i sí una balisa de 3.000€, que haguera evitat el sinistre.

Precisament, ahir, Joan Cotino va declarar com a imputat en el cas Gürtel, i en les seves respostes davant el jutge involucrar fins en tres ocasions Agustí García-Gasco, llavors arquebisbe de València i que actualmement és mort.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid