Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
Un home mor després de ser atacat per ultres de l'Atlético de Madrid

Segons algunes fonts l'atac dels membres del grup ultradretà  Frente Atlético no ha estat reprimit per la policia nacional. Aquesta és la tercera mort violenta provocada per seguidors de l'Atlético de Madrid.

30/11/2014 Internacional
Un home de 43 anys (Francisco Romero Taboada "Jimmy"), que havia resultat ferit en la baralla que s'ha produït avui al matí entre aficionats del Deportivo de la Corunya i l'Atlético de Madrid als voltants de l'estadi Vicente Calderón, ha mort a l'hospital Clínic San Carlos de Madrid. L'home no ha superat l'aturada cardíaca amb la qual havia ingressat a l'hospital, en estat crític, després de les maniobres que li havien practicat el personal sanitari. En un primer moment, fonts d'Emergencias Madrid havien informat "in situ" que l'home que havia estat llançat al riu Manzanares durant la baralla estava clínicament mort a causa d'un traumatisme cranioencefàlic i hipotèrmia tot i que havia superat una parada cardiorespiratòria minuts abans d'ingressar a l'hospital Clínic San Carlos.

De la resta dels onze ferits, tres ho són per arma blanca i tres amb ferides incís contuses al crani, un té un trauma facial, tres més contusions lleus. Els enfrontaments van començar al voltant de les nou del matí, tres hores abans del començament a l'estadi Vicente Calderón del partit entre l'Atlético de Madrid i el Deportivo de la Corunya. La baralla entre ambdues aficions es va estendre pels carrers dels voltants de l'estadi. Segons algunes fonts l'atac dels membres del Frente Atlético no ha estat reprimit per la policia nacional.

Aquesta és la tercera mort violenta provocada per seguidors de l'Atlético de Madrid. El 12 març 1994, Emiliano López Prada, estudiant de Dret, va morir apunyalat en un bar de A Corunya per un altre  client després de celebrar un gol del F.C. Barcelona mentre estaven veien el partit que enfrontava als blaugranes amb l'At. de Madrid. D'altra banda, el 9 d desembre de 1998 Aitor Zabaleta Cortázar, de 28 anys, seguidor de la Reial Societat va morir  un dia després de ser apunyalat per un membre del Frente Atlético als voltants de l'estadi Vicente Calderón quan tenia previst anar a presenciar el partit entre el seu equip i  l'At. de Madrid.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid