Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Invaliden els vots de l'urna instal·lada a la Serra d'Almos
20/11/2014 Política

La delegació territorial a les Terres de l'Ebre ha reiterat que no comptabilitzarà  els 150 vots que van dipositar els veïns de la Serra d'Almos, a Tivissa a la consulta del passat 9 de novembre, perquè no compleixen les garanties fixades per al procés. Segons la Generalitat, el 9 de novembre, els veïns de la Serra d'Almos van acabar instal·lant una urna i recollint uns 150 vots que van ser traslladats a l'Ajuntment de Tivissa al final de la jornada de participació.

Fins ahir, al migdia un total de 439 persones havien votat en el nou del 9-N, a l'urna que es troba instal·lada a la Delegació del Govern. L'urna estarà instal·lada fins al proper 25 de novembre. 

Dissabte passat, una trentena de veïns d'Orta de Sant Joan van optar per votar a l'urna de la Delegació del Govern, com a mesura de protesta, perquè el 9-N es van negar a desplaçar-se fins a l'institut de Gandesa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid