Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
VerdCel obté 3 nominacions als Premis Ovidi

Aquest cap de setmana actuarà a Mallorca: Felanitx, Inca i dos recitals a Palma

13/05/2014 Cultura

El darrer treball de VerdCel, "Argilaga" obté 3 nominacions als Premis Ovidi que es lliuraran el proper 27 de maig a València: Millor disc de Cançó, Millor lletra (Tela amb tela) i Millors arranjaments i producció.

Després d'una setmana intensa per Euskal Herria a Gasteiz, Hondarribia i Bilbo, VerdCel encara la setmana amb bones notícies i per endavant una sèrie de concerts, actes i aparicions als mitjans a les Illes.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Gairebé ja 15 anys als escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 ara publica el seu cinquè LP: Argilaga. La proposta d'Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària i treballa en equip; els seus discos s'han editat en fantàstics formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos; en directe ha treballat acció i projeccions amb notorietat i molta personalitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid