Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
Ja són 16 els ajuntaments de Mallorca que s'han declarats antitaurins
28/11/2014 Drets i Llibertats

El municipi de Sant Joan s'ha declarat com a antitaurí, després de la celebració del ple en el qual es va aprovar la moció, a instàncies de la campanya de Mallorca "Sense Sang", amb els vots a favor de AxSJ i PSOE, l'abstenció del PI i els vots en contra del PP. D'aquesta manera, Sant Joan es converteix en el setzè municipi antitaurí a Mallorca.

La campanya "Mallorca Sense Sang, formada per AnimaNaturalis i CAS International, va neixer aquest any amb l'objectiu de prohibir les corregudes de toros a l'illa.

Cal recordar que el ple de l'Ajuntament de Palma ha rebutjat en dues ocasions que la ciutat fos declarada antitaurina. La darrera vegada fa un mes, pels vots del PP, tot i les mobilitzacions realitzades

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid