Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga Educativa
Vaga 23 d’octubre: El País Valencià per una educació pública, popular i en català

S'han convocat actes a València, Castelló i Alacant

21/10/2014 Educació

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) convoca vaga per al proper dijous 23 d’octubre, a totes les universitats i centres de secundària públics del País Valencià, per a una educació pública, popular i en català. El sindicat d’estudiants considera que la situació actual de l’educació pública és “insostenible” i fa una crida a la jornada de vaga, així com a secundar totes les mobilitzacions programades.

L’organització estudiantil anima a mobilitzar-se per mostrar un “rebuig massiu a la política educativa imposada pel govern espanyol i autonòmic”. Una política que defineixen com la de les “retallades, la disminució de docència en català, la privatització de l’educació, l’augment abusiu de taxes, la reducció de professorat” entre d’altres.

A més a més, els estudiants fan una crítica a la nova reforma educativa d’àmbit universitari que consideren que augmentaria, “encara més”, el cost de la matrícula. El SEPC entén que la nova reforma, l’anomenada “pla 3+2”, faria “pràcticament impossible l’accés a una educació universitària completa als i les estudiants de classe treballadora”.

Finalment, el sindicat d’estudiants considera que “l’accés universal al sistema d’educació superior és una eina imprescindible per avançar cap a la igualtat social”.

Recull de convocatòries:

VALÈNCIA
12:00h Facultat d’Història

CASTELLÓ
18:30h Pl. Maria Agustina

ALACANT
22 d’octubre.
12:00h Escales IES Jorge Juan

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid