Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
Taller sobre insurgència laboral a Alacant
01/10/2014 Laboral

El proper divendres 3 d'octubre, a partir de les 18:30 h. el Casal Popular Tio Cuc d'Alacant (C/.Sant Leandre, 6) acollirà un taller pràctic d'insurgència laboral,

Per què constituir seccions sindicals? Com afrontar la confrontació amb l'empresa? Què podem fer amb les seccions sindicals i/o amb representació dels treballadors i les treballadores? Com afrontar la gestió d'un conflicte al centre de treball? Són algunes de les preguntes o dubtes que els treballadors i treballadores es poden fer quan davant seu es troben amb un conflicte laboral.

Per tal de poder aclarir aquests dubtes i encetar un debat per formar-nos en la defensa dels nostres drets laborals, s'organitza aquest taller pràctic sobre insurgència laboral, que anirà a càrrec d'un membre del secretariat nacional de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Però aquest acte no s'articularà com una conferència tancada, ja que els seus organitzadors i organitzadores volen que "esdevinga un debat profitós i crític per tal d'avançar i millorar les eines que tenim com a classe treballadora per defensar els nostres drets laborals."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid