Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presenten el festival “La Flama”

El festival “La Flama” s’ha presentat amb un 25% de les entrades venudes i la voluntat d'esdevenir un espai de trobada entre les lluites populars i la música compromesa

15/10/2014 Harmonies de lluita
A les 12 del migdia, membres de l'organització de La Flama i membres de Txarango i Alquadrat han presentat el festival musical que es celebrarà el proper 20 de desembre. Des de l'organització, José Luís Castet i Xavi Pellicer, han remarcat la voluntat de què aquest espai, més enllà d'un festiva musical, un espai de sinergies i trobades entre la música compromesa i les lluites i reivindicacions populars.

Pel que fa als aspectes del festival, han remarcat que a dos mesos per la celebració (i amb tan sols 10 dies) ja s'han venut un 25% de les entrades (més de 400). Per altra banda, s'ha destacat que el festival començarà a dos quarts de 6 de la tarda fins les 12 de la nit i que posteriorment hi haurà cercavila animada i festa final al Bar Sabadellenc La República. També s'ha informat que es poden anar adquirint les entrades a través de la pàgina laflama.cat o físiques al Casal Independentista i Popular de Sabadell "Can Capablanca" (Carrer Comte Jofre 30) on també es poden aconseguir les samarretes del festival.


Finalment, l'organització ha informat també que durant el novembre i el desembre i haurà dues festes de presentació, una a Bar República de Sabadell i una altra a la República del Ritmo a Cerdanyola del Vallès (antic Mundo Caníbal) i ha remarcat que les entrades del festival són limitades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid