Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La Generació SÍSÍ engega una campanya de vídeos per a la Consulta

La campanya unitària repartirà també 100.000 fulls volants i 40.000 adhesius entre el jovent català

29/10/2014 Política

La Generació SÍ-SÍ ha iniciat avui una campanya perquè el jovent català expliqui a través dels canals de les xarxes socials perquè votarà SÍ-SÍ el proper 9 de novembre. Ho ha fet amb tres primers vídeos que han gravat l'actor i presentador Biel Duran, la cantautora i mestra Meritxell Gené i el cantautor Pepet i Marieta i animant en una roda de premsa a tothom qui vulgui a fer el mateix amb el HT #GeneracioSISI

La campanya unitària del jovent a favor del SÍ-SÍ pel proper 9 de novembre, ha editat 100.000 fulls volants i 40.000 adhesius per repartir entre el jovent català, especialment aquell que es troba entre 16 i 18 anys i que, per primera vegada, podrà votar. Per una banda, els fulls volants descriuen alguns dels motius per defensar el SÍ-SÍ des d'una perspectiva juvenil com ara el fet de poder decidir de forma més propera i estable el futur de la seva generació. Per l'altra, els adhesius recorren a frases més “informals” per fer arribar els mateixos arguments com ara “Que només els petons ens tapin la boca”, “És impossible, fem-ho”, “Ja he servit cafès a Londres, ara vull una feina aquí” o “Fem un país que ho peti”.

Finalment, Generació SÍ-SÍ farà el seu acte central el proper divendres 7 de novembre a partir de les 22h. L'acte comptarà amb actuacions musicals i en les propers hores s'acabaran de perfilar i de fer públics els detalls. La campanya està formada per diverses persones provinents del món organitzatiu social i juvenil del país que s'han unit per treballar conjuntament per donar al 9 de novembre el millor desenllaç possible.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid