Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La “Crida per Badalona” es presenta al Centre Cívic La Salut

El proper dimecres amb la presencia de Quim Arrufat i Jaume Asens El manifest ja compta ja amb més de 130 adhesions en només quatre dies

27/10/2014 Política
L’acte públic de presentació tindrà lloc al Centre Cívic La Salut el proper dimecres 29 a les 19.30h, on Quim Arrufat, Jaume Asens, Eduardo Ramos, Nuria Renau i Laia Sabater presentaràn el manifest i debatran sobre la necessitat i la forma que ha tenir una candidatura rupturista d’esquerres en el context actual. A les 19h hi ha convocada una roda de premsa, al mateix CC La Salut, per atendre els mitjans de comunicació.
 
Al finalitzar l’acte es convocarà a una assemblea pel 29 de novembre (lloc encara per determinar) per a la constitució d'una candidatura per afrontar les municipals de 2015, oberta a la participació de totes les persones de Badalona. L'objectiu principal de la Crida és eixamplar suports durant tot el mes de novembre per iniciar la construcció d’un projecte municipalista transparent, democràtic i d’apoderament ciutadà.
 
En Quim Arrufat és diputat al Parlament de Catalunya per la CUP-AE i va ser regidor a l’ajuntament de Vilafranca del Penedès (2009-2012). En Jaume Asens és advocat, portaveu de Guanyem Barcelona i forma part a la querella ciutadana presentada contra Jordi Pujol. 
L’Eduardo Ramos participa a l’assemblea d'aturats de Badalona, forma part de l’AVV de Lloreda i és vicepresident de la FAVB. La Núria Renau és activista social i feminista, participant a Badalona indignada. La Laia Sabater és consultora i membre de diverses entitats badalonines com el Casal Antoni Sala i Pont o colles de cultura tradicional de la ciutat.
 
La  “Crida per Badalona” és una iniciativa promoguda per gent activista de diferents moviments polítics com el veïnal, juvenil, sindical, l'esquerra independentista, el 15M i cultural, amb l’objectiu de conformar una candidatura rupturista d'esquerres per a les properes municipals de Badalona al maig del 2015.
 
El manifest inclou 10 punt programàtics entre els que destaca la municipalització de serveis, una auditoria ciutadana del deute, garantir la transparència, reduir el nombre de càrrecs de confiança i construir la República Catalana des del municipi. També es fa esment a aspectes organitzatius de com s'hauria d'articular aquesta candidatura: oberta a tothom (persones, moviments i organitzacions), dotar-se d'un codi ètic i no dependre de professionals de la política.
 
A  la web, podeu trobar el manifest i tota la informació necessària així com l’evolució en el ritme d’adhesions i altres notícies que es vagin donant.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid