Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CANADÀ-QUEBEC
Dos soldats morts al Canadà i el Quebec en menys de 48 hores

Ahir hi va haver un mort i trets a tres llocs: el Parlament, el Monument a la Guerra i un centre comercial d’Ottawa. Dilluns, la policia havia abatut un militant islamista que va atropellar dos soldats al Quebec.

23/10/2014 Internacional

El centre d'Ottawa (Canadà) va ser pres ahir per la policia després que diversos tiradors obrissin foc en diversos punts als voltants del Parlament, provocant escenes de caos i pànic poc abans de les 10 del matí. Va ser en aquest moment quan un soldat va rebre diversos trets d'un desconegut davant el Memorial de Guerra. Fonts oficials van confirmar que el reservista de Hamilton que feia guàrdia davant del monument va morir després de ser traslladat a l'hospital. A última hora de la tarda d’ahir la policia canadenca va informar que s'investiga a Michael Zehaf-Bibeau com a sospitós del tiroteig al Parlament. És un canadenc del Quebec convertit a l'islam.

D'altra banda, les autoritats canadenques han assegurat avui que l'home que dilluns va atropellar amb el seu vehicle a dos soldats a les rodalies de Mont-real, matant-ne un, s'havia "radicalitzat". La Policia Provincial del Quebec va confirmar la seva mort a mans dels agents hores després de l'incident, que es va iniciar cap a les 11.30 hora local (15.30 GMT) a l'aparcament d'un centre comercial a la localitat de Saint-Jean-sur-Richelieu, a les proximitats de la ciutat de Mont-real.El subjecte va atropellar amb el seu vehicle a dos soldats que es trobaven en un aparcament i posteriorment es va donar a la fuga a gran velocitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid