Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
ARA ÉS L'HORA dóna suport a la plataforma #Estudiants9N

ARA ÉS L'HORA dóna suport a la plataforma #Estudiants9N

08/10/2014 Política
La plataforma ARA ÉS l’HORA ha expressat el seu suport a #Estudiants9N, plataforma unitària que agrupa els sindicats i associacions AEP, AJEC, FNEC, En Lluita, SEPC, SUMEM i Acció UAB, en el seu propòsit de defensar la consulta del 9N.

En aquesta línia dóna suport a les seves accions i mobilitzacions, entre elles la manifestació que es farà aquest dimecres 8 d’octubre a les 19h a plaça de la Universitat.

L’ANC i Òmnium considera que és essencial que a través d'accions que fomentin el debat plural, la reflexió crítica sobre la situació que viu Catalunya i les mobilitzacions populars, els estudiants contribueixin, des de les universitats, a reivindicar el dret democràtic a decidir el futur polític de Catalunya el novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid