Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Acte de Súmate a Badalona
27/10/2014 Política

Dijous vinent a les 19 h. tindrà lloc un acte de Súmate al barri de Pomar de Badalona sobre la consulta del 9N. L'acte se celebrarà en el local de l'Associació de Veïns de Pomar a l'avinguda Primer de Maig s/n de Badalona.

L'associació, que va néixer fa uns mesos, està formada majoritàriament per persones amb origen familiar o de naixement en l'estat espanyol, i que  s'expressen habitualment en castellà.

Reivindiquen la seva identitat i les seves arrels, però també el seu compromís amb Catalunya, en un moment en el qual els tocarà decidir a tots el nostre futur com a societat.

Volen aportar noves sensibilitats, una altra visió, i el seu propi testimoniatge per contribuir al fet que el debat obert sigui més ric, divers i plural, sense discursos de la por ni amenaces, defensant que ningú ha de trencar ni renunciar a la seva identitat ni ha d'haver-hi fractures en societats democràtiques, ja que són precisament les urnes les que ajuden a resoldre els problemes.

En aquest acte, intervindran Manolo Ortega (sidicalista i membre de Súmat) i Carlos Treviño (Empresari i membre de Súmate)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid