Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ComencemLluitant
USTEC·STEs crida a la mobilizació des del 1r del curs

Denuncia que aquest curs no comença amb normalitat i fa arribar a tots el centres educatius i a la societat en general la seva voluntat de mantenir la lluita en defensa de l’educació pública i de les condicions laborals dels docents

10/09/2014 Educació

USTEC·STEs ha emès un comunicat on encoratja a tots els centres a mostrar el seu rebuig a la situació actual i fa una crida a participar en concentracions conjuntes d’alumnat, professorat i famílies, amb la lectura de manifestos, la confecció de pancartes, l’enviament de cartes a la comunitat educativa on s’expliquin les conseqüències de les retallades a cada centre, portar samarretes grogues... "Tot per demostrar un cop més que #ComencemLluitant".

Afirma amb tota contundència que continuarà lluitant per una educació pública, catalana, democràtica, laica, coeducadora, inclusiva i de qualitat. Amb aquesta voluntat fomentarà la mobilització al carrer, la desobediència a la LOMCE en els centres i continuarà impulsant una nova llei d’educació de Catalunya mitjançant la ILP per un nou sistema d’educació, alhora que insistirà en la via judicial oberta amb els recursos que USTEC·STEs té interposats – retorn de la paga extra, acord de govern que redueix la jornada i sou al personal substitut i els decrets d’autonomia, direccions i de provisió i perfils - per tal d’aconseguir la recuperació de les condicions laborals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid