Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Sant Celoni: “9N ara és l’hora de guanyar!”

David Fernàndez, Diego Cañamero i Pernando Barrena a l'acte polític de Sant Celoni amb motiu de la Diada

13/09/2014 Política

El passat 10 de setembre, Sant Celoni va reunir al voltant de 300 persones amb motiu de la celebració de la Diada a l’acte polític organitzat per la CUP Sant Celoni. Sota el lema: “9N ara és l’hora de guanyar!”, l’acte va comptar amb la presència de David Fernández (diputat de la CUP), Diego Cañamero (SAT) i Pernando Barrena (portaveu de Sortu), com a plats forts. Tal i com afirma la CUP de Sant Celoni, es va poder sentir un crit conjunt per afirmar que “ara és el moment de canviar les coses, de canviar-ho tot, perquè volem construir un país nou, per capgirar l’ordre econòmic, el sistema polític i l’ordre social”.


David Fernández, va assegurar que el 9-N és el primer acte fundacional d’un nou país i "serà el moment que ens començarem a independitzar d'aquests 34 anys de corrupció sistèmica, de saqueig i de profundes desigualtats".


A més a més dels parlaments, l’acte polític va gaudir de la col•laboració d’un grup de pintors, encapçalats per Xiu Duset, que varen realitzar un mural commemoratiu amb el lema de l’acte. Seguidament, una cercavila animada per la Colla de Diables, els Timbalers i la Colla Bastonera Quico Sabaté va transcórrer de la plaça del Comte del Montseny fins a la plaça de la Vila, on un cop allà el cantautor Mau Boada va oferir un concert mentre s’esperava al sopar organitzat per L’Avern.

Per enllestir la jornada, i, prèviament als concerts de Muyayo Rif i Som Caliu, es realitzà la lectura del manifest que posava en relleu la “voluntat de votar el 9N tant sí com no i de desobeir en cas que el Tribunal Constitucional tombi el referèndum català”.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid