Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Reus crida a la desobediència

Unes 2.000 persones es manifesten a Reus amb motiu de la Diada d’aquest 11 de setembre sota el lema “Sense desobediència no hi ha independència”

12/09/2014 Política

Com des de fa 14 anys, ahir al vespre, es va celebrar la manifestació en motiu de la Diada a Reus, convocada per l’Esquerra Independentista del Camp. Sota el lema “Sense desobediència no hi ha independència” , es varen congregar unes 2.000 persones que van començar a caminar des de davant del Mercat Central de Reus, passant pel carrer Sant Joan, la plaça de Prim, el raval de Jesús fins finalitzar a la Plaça del Mercadal. Durant el recorregut, de caracter reivindicatiu i festiu es va repartir octavetes informatives i cridar consignes habituals com “independència i socialisme”, “sense València no hi ha independència”, o “sense les dones no hi ha revolució”.


La manifestació, que va concórrer sense cap mena d’incidència, va finalitzar amb la lectura del manifest de l’Esquerra Independentista i les intervencions de Sara Maestre, d’ Endavant Tarragona, qui ha reclamat la unitat popular per “lluitar contra l’imperialisme de l’Estat espanyol i francès”, així com les intervencions d’Irene Jaume, del Comitè de suport a la Vaga Indefinida de Docents de les Illes i la Plataforma de Suport a Can Vies, i d’Isabel Vallet, diputada de la CUP i membre d’Endavant. Les tres representants dels moviments socials van fer una crida a la desobediència. La manifestació s’ha tancat amb el cant d’Els Segadors, interpretat pel cor Sageta de Foc.

Notícia de: http://pobleviu.cat/

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid