Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum. República Catalana Independent. Vencerem
Aquest 11 de setembre ha de ser una altra vegada una Diada històrica. Ho serà no només perquè es compleixen 300 anys de la resistència heroica de les classes populars dels Països Catalans, sinó sobretot perquè ha d’expressar la voluntat del poble treballador per fer valer el seu dret a decidir Independència.

Sabem que tant l’oligarquia espanyola com catalana hi estan furibundament en contra. Sabem que alguns sectors de la mitjana burgesia volen una Independència descafeïnada i amb sacarina, que no alteri les relacions de poder actual.

No ens ha d’estranyar que els sectors immobilistes que s’han enriquit durant tots aquests anys a costa de l’explotació del treball i del frau fiscal vegin amb neguit el que està passant. Perquè la ruptura política que suposa la independència és una oportunitat per a iniciar un procés constituent que permeti dur a la pràctica l’exercici del dret a decidir en totes les esferes de la vida sobre el fruit del nostre treball (contra l’espoliació econòmica) i sobre la forma d’organització col·lectiva (contra la subordinació política).

Només la nova República Catalana Independent pot consolidar la sobirania popular i impulsar una economia  al servei de la majoria. En definitiva, posar les bases per tal de començar a construir el socialisme.

Per fer-ho possible cal:

  • Garantir i mantenir la força de la mobilització i l’organització de l’independetisme popular, l'únic que  pot garantir que el proper 9 de novembre una part del nostre poble deicideixi Independència.
  • Estendre la consciència nacional i social a llarg dels Països Catalans fent central la reivindicació del Dret a Decidir i consolidant estructures polítiques i socials d’àmbit nacional.
  • Desenvolupar la Unitat Popular per a dotar totes les lluites parcials d’un projecte global
Sortosament, vivim un moment il·lusionant i ple d’incerteses, perquè la incertesa és consubstancial a les conjuntures amb oportunitats transformadores com les que possibilita la ruptura amb l'Estat espanyol. Hi ha, però, una certesa: l’única lluita que es perd és la que s’abandona. Vencerem!

11 de setembre del 2014

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid