Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En suport del 9N
La Via catalana a Eivissa reivindica la unitat dels Països Catalans

En suport a la V que es durà a terme a Barcelona el proper dia 11 i que, a més, tingui com a objectiu, ajudar a un procés al qual, tard o d’hora, les illes acabaran afegint-se.

06/09/2014 Política

Un centenar de persones han fet possible la "via catalana" aquesta tarda al Baluard de santa Llúcia d'Eivissa. L'acció estava organitda per "Eivissa Pels Paisos Catalans".

Durant l'acte s'han fet crits reivindicant la unitat dels Països catalans , la no pertinença ni a l'esta francés ni al espanyol. També hi havia una senyera escocessa recordant el procés que s'està visquent en aquelles terres. L'acció s'ha desenvolupat amb aire festiu i reivindicatiu, amb el fet de visualitzar que des d'Eivissa "som part i volem creixer dins uns Països catalans lliures".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid