Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CAT
La Guàrdia Civil multa el regidor d'Alfés per la CUP per dur un adhesiu amb el CAT

Jové va rebre la multa per dur l'adhesiu CAT l'endemà de la Diada, tot i que fa quatre anys que circula amb el CAT

17/09/2014 Drets i Llibertats

El regidor d'Alfés per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) Joel Jové va rebre una multa de 200€ pe portar un adhesiu amb les sigles CAT a la matrícula del seu cotxe. Així ho van fer constar els agents de la Guardia Civil que el van aturar a la carretera A-138, a Osca.

Els fets van tenir lloc el dia 12 de setembre, l'endemà de la Diada, tal i com assenyala el digital SomGarrigues.com, que s'ha fet ressò del fet.

Jové va rebre la multa per dur l'adhesiu CAT tot i que fa quatre anys que el porta i que ha viatjat per carreteres d'arreu de l'Estat en diverses ocasions, incloses les de l'Aragó.

A la multa, les autoritats espanyoles hi fan constar com a motiu "circular con un vehiculo cuyas placas de matrícula presentan obstáculos que impiden o dificulten su lectura e identificación (obstáculo en banda azul pegatina CAT)".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid