Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
L'unionisme va presentar un llibre publicat per una editorial filonazi

Dijous passat es va presentar 'Nos duele Cataluña. 15 españoles con 'seny'' de l’editorial Galland Books

27/09/2014 Política

A la presentació del llibre "Nos duele Cataluña. 15 españoles con 'seny'" (Galland Books), a l'hotel Atenea de Barcelona van parlar Javier Nart, Alberto Fernández Díaz, Begoña Marín (autora del llibre) i el president de Societat Civil Catalana Josep Ramon Bosch. El llibre està prologat per Albert Boadella i recull les opinions de Jorge Fernández Díaz, Arcadi Espada, Rosa María Calaf, Carmen Rigalt, Javier Algarra, Francisco Marhuenda, Albert Rivera, Alejo Vidal-Quadras, Javier Nart, Félix de Azúa, Francesc de Assis de Carreras i Joel González. Segons l'autora (Begoña Marín) Miquel Iceta, Josep Borrell i Carme Chacón van estar a punt de participar al llibre però finalment no ho van fer per covardia (veure vídeo del minut 2:30 al 3:30).


L'editorial Galland té aquest nom en honor a Adolf Galland, un pilot voluntari de la Legió Còndor que participà en unes 300 missions a la Guerra Civil i que també fou molt actiu durant la Segona Guerra Mundial. Galland Books és una editorial de Valladolid especialitzada en llibres i revistes de temàtica històric-militar tot i que hi predominen els documents relacionats amb la Legió Còndor, el nazisme i el "bàndol nacional".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid