Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
docents en lluita
L'ASM fa una crida a l'electorat a treure del mig a Bauzá amb el vot a les urnes
27/09/2014 Educació

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) considera que no cal perdre més el temps  en sol·licitar a Bauzà que assumeixi la responsabilitat del desgavell perniciós de la seva política educativa i, en conseqüència, presenti la dimissió. L'ASM és conscient de la manera de fer i de pensar del President, saben que no farà cas al clam d'una gran majoria de ciutadans.

Per tant, l'ASM ha fet una crida a l'electorat, en un comunicat, "a assumir la responsabilitat que li pertoca de llevar-lo del mig mitjançant el vot a les urnes a les properes eleccions".

Paral·lelament, l'entitat sobiranista ha felicitat a la comunitat educativa, docents, alumnes, famílies, sindicats i especialment aquelles persones que per la seva lluita generosa han patit càstigs penals o administratius, per la gran victòria col·lectiva que significa haver tombat el TIL.

Ara, diu el comunicat, comença el futur d'una educació pública, de qualitat i en català. "Enhorabona a tota la ciutadania doncs, per aquesta gran passa cap a una societat més madura i educada per a la Llibertat", afegeix.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid