Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
L’ANC ha patit centenars d’atacs informàtics

En un correu enviat a totes les persones que es van apuntar a la Via Catalana 2014 l’ANC explica que durant els últims dies ha patit “centenars d'atacs informàtics”

12/09/2014 Política
L’ANC ha enviat un correu a tots els participants inscrits a la Via Catalana 2014  on demana la seva col·laboració per poder fer possible el referèndum del 9 de novembre i explica algunes de les dificultats amb les que s’ha trobat les darreres setmanes.

“Arribar fins a aquest punt no ha estat gens fàcil. El nostre oponent no és el defensor legítim d'una idea, sinó un Estat que actua sense escrúpols: hi ha hagut querelles, circulació mal intencionada de rumors falsos i intents de filtració il·legal de dades privades.

Ara ja et podem dir que el web d'ARA ÉS L’HORA ha patit centenars d'atacs informàtics que intentaven fer caure els nostres servidors, situats en altres països. També hi ha hagut intents de bloquejar les comunicacions personals dels responsables de la campanya. Sabem que el joc brut continuarà.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid