Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Actes de Compromís amb la consulta del 9N

Barcelona, Lleida, Tarragona o L’Hospitalet de Llobregat s’han adherit aquest 11 de setembre a l’entrega de suports de la societat civil de Catalunya als Ajuntaments en favor de la consulta del 9 de novembre

11/09/2014 Política

El programa d’actes projectat per la campanya ARA ÉS L’HORA per aquest 11 de setembre s’ha iniciat al llarg del matí amb l’entrega dels documents de Compromís de les entitats locals en suport de la consulta del 9 de novembre.

Barcelona, de la mà de l’alcalde Xavier Trias, ha rebut una delegació de representants de l’ANC, Òmnium, la Taula de Barcelona del Pacte Nacional pel Dret a Decidir i algunes de les entitats signants aquest matí després de la concentració convocada a les 12h a la Plaça Sant Jaume. “Avui lliurem el Compromís de la societat civil de Catalunya. El 9 de novembre votarem i guanyarem”, ha destacat Jaume Marfany, vicepresident de l’ANC, en el transcurs de l’acte.

Tarragona i Lleida també han entregat aquest matí als seus consistoris els suports de les entitats cíviques, culturals, veïnals o esportives a la consulta per la independència de Catalunya. Girona, que també ha programat activitats festives i reivindicatives per a la prèvia de la Via Catalana 2014, va completar l’entrega del Compromís el passat dia 9.

A banda de les quatre capitals catalanes, multitud de localitats s’han sumat als actes de Compromís. Entre d’altres, l’Hospitalet de Llobregat, Berga, Ripoll, Vilanova de Bellpuig, Flix, Amposta, Sant Cugat del Vallès o Vic han fet efectiva el lliurement..

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid