Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria
Caminada i homenatge a Juan Paredes Manot "Txiki" a Cerdanyola del Vallès

Una caminada i un acte recordaran l'independentita basc assassinat per un escamot de guàrdies civils a Cerdanyola del Vallès el 27 de setembre de 1975

26/09/2014 Política

Una marxa i un acte d'homenatge es portarà a terme demà en record del lluitador independentita basc assassinat per un escamot de guàrdies civils a Cerdanyola del Vallès, el
27 de setembre de 1975.

Enguany el col·lectiu Mai Més! Cultura i memòria antifeixista ha convocat un acte de record i memòria que cada any ha comptat amb la presència de familiars i companys del lluitadors afusellat.

La caminada s'iniciarà a les 10h del matí, i partirà de la plaça del Ajuntament de Cerdanyola.
El trajecte es portarà a terme fins a on va "Txiki" va ser afusellat. La passejada consistirà en unes 3h d'anada i tornada.

El col·lectiu per la memòria històrica Mai més! ha informat que ha posat a disposició dels assistens cotxes per a persones que per raons d'edat o de dificultats els necessitin per desplaçar-s'hi.

L'homenatge, davant del lloc on fou assassinat el militant d'ETA Juan Paredes Manot "Txiki" consistirà en intervencions obertes i possiblement una comunicació de la família.



Valora
Vídeos
Txiki, Otaegi: 37 anys dels afusellaments feixistes contra l'independentisme basc
Homenatge a Txiki, Otaegi i els militants del FRAP afusellats 1975
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid