Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Policia Municipal
Un vídeo recull amenaces d'un municipal de Sabadell amb inventar-se els fets i mentir davant d'un jutge

L'Ajuntament obre un expedient d'investigació pel vídeo del policia publicat a Youtube amb més de 80.000 reproduccions en un dia

14/08/2014 Drets i Llibertats

L'Ajuntament de Sabadell ha emès un comunicat on informa que ha obert un expedient d'investigació per aclarir els fets i determinar les accions a dur a terme. En aquesta nota, el consistori lamenta que l'agent "respongués a la provocació de la persona que estava gravant el vídeo amb uns comentaris que no corresponen als valors, honorabilitat i bon procediment del cos de la Policia Municipal". Tot i així, el mateix comunicat expressa de forma pública la seva "total confiança" als valors de servei i proximitat del cos policial. El vídeo s'ha penjat al Youtube amb de 80.000 visities en un dia.

Tot plegat va succeir diumenge passat al matí a la Ronda d'Europa, quan els Mossos d'Esquadra van requerir la presència de la Policia Municipal per fer el control d'alcoholèmia al conductor d'un vehicle que circulava a gran velocitat per aquesta via del nord de la ciutat, segons informa Radio Sabadell.  Una noia dialoga després amb els agents gravant la conversa en vídeo. En ella, la persona que filma demana explicacions i pregunta si un policia pot fer un control d'alcoholèmia encara que no hagi vist a la persona conduir el cotxe, i l'agent li respon que si cal, pot inventar-se els fets i mentir davant d'un jutge. Després, la noia li mostra la càmera al policia i li ofereix si vol repetir el que acaba de dir, sense trobar cap resposta. A tot això, el conductor del vehicle superava la taxa d'alcohol permesa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid