Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Responsables
Commemoració del 8è aniversari de l'accident del metro a València

L’AVM3J commemora els "8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol" amb una nova concentració que comptarà amb la col·laboració de muixerangues, colles de tabal i dolçaina i Pablo Monleon i Pau Alabajos.

03/07/2014 Drets i Llibertats

L’Associació de Víctimes per l’Accident de Metro 3 de Juliol (AVM3J) ha convocat aquesta setmana diversos actes commemoratius del 8è aniversari de la tragèdia que va causar la mort de 43 persones i 47 ferits i que, fins el moment ,no s’ha cobrat cap responsable.
 
Així, el pròxim dijous 3 de juliol, a les 13.00 hores, se celebrarà un petit homenatge al jardí situat a prop de l’estació de metro de Jesús.
 
El punt de trobada està situat al jardí que hi ha a l’encreuament del carrer Sant Vicent amb el carrer Roís de Corella -punt situat damunt de l'anomenada 'revolta de la mort'- on es va produir la catàstrofe. L’AVM3J realitzarà un ‘petit homenatge’ a les víctimes de l’accident ‘dipositant sobre aquest lloc unes flors, acompanyats pel so del quartet de corda’, i dedicaran unes paraules en el seu record.
 
Es pot consultar aquest enllaç de "8 anys teixint esperança" per saber més detalls per a col·laborar amb l’AVM3J en aquest homenatge.

Homenatge a les persones mortes i supervivents

Per una altra banda, dijous 3 de juliol, de 19 a 20 hores i a la plaça de la Mare de Déu de València se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes i la commemoració ‘dels 8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol’. L’acte comptarà amb la col·laboració de muixerangues acompanyades de diverses colles de tabal i dolçaina, Pablo Monleon i Pau Alabajos.

Un poc abans, de 18 a 19 hores del mateix 3 de juliol, a l’església de Sant Llorenç, situada enfront de les Corts, tindrà lloc de 18 a 19 hores la santa missa pels morts en l’accident de metro del 2006, la qual serà oficiada per Honori Pascual.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid