Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TURQUIA
El viceprimer ministre de Turquia diu que les dones no han de riure en públic

El viceprimer ministre de Turquia, Bulent Arinc, va dir en un discurs sobre la "corrupció moral" que les dones no han de riure en públic. Milers de dones han respot penjant fotografies rient a les xarxes socials.

03/08/2014 Internacional
El viceprimer ministre de Turquia (Bulent Arinc) diu que les dones no han de riure en públic El viceprimer ministre de Turquia (Bulent Arinc) diu que les dones no han de riure en públic
"La castedat és tan important. Elles no han de riure en públic", va dir el viceprimer ministre Arinc, qui és un dels fundadors del partit islamista governant.  "Els homes han d'observar la moral, però les dones també. Han de saber el que és decent i el que no ho és", va afegir durant les vacances que segellen el final del Ramadà. Arinc (i el govern turc), dóna suport polític i econòmic als islamistes radicals del l'ISIL (que fa pocs dies van anunciar que mutilarien sexualment a milions de dones) en la seva guerra contra el govern siri (i els kurds) i va pressionar perquè l'OTAN (aliança militar de la qual forma part Turquia) ajudés militarment als islamistes.

Com a mesura de rebuig a aquestes declaracions milers de dones van publicar fotos rient a les xarxes socials, amb les etiquetes "El riure de la resistència" (# direnkahkaha) i "Dones que resisteixen" (# direnkadin).
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid