Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
7a Marxa de torxes per la Independència de les Terres de l’Ebre

El parlament d'enguany anirà a càrrec de Jaume Sastre, mestre i impulsor de l’Assemblea de docents de les Illes

28/08/2014 Política

Per 7è any consecutiu, Tortosa acollirà la Marxa de torxes per la independència de les Terres de l’Ebre amb el lema: Ara és l’hora de decidir-ho tot!!

La Comissió 11 de setembre de les Terres de l’Ebre està formada per entitats de la societat civil organitzada com són el Casal Popular Panxampla, Arran Terres de l’Ebre i Sénia, ANC Terres de l’Ebre, Òmnium cultural de les Terres de l’Ebre, Casal Aixumara, Camí de Sirga i Soldevila. Com cada any, els carrers del casc antic de Tortosa acolliran els centenars de torxes i banderes que il·luminen el 10 de setembre.

Així la Marxa començarà a les 20:30h al Castell de la Suda i acabarà a la plaça del Mercat. Durant el recorregut, colles de gralles i dolçaines de l’Ebre i del Sénia acompanyaran les centenars i centenars de persones que cada any participen de la Marxa.

El parlament d'enguany anirà a càrrec de Jaume Sastre, mestre i impulsor de l’Assemblea de docents de les llesi el manifest serà llegit per Antònia Ripoll, artista i professora de l’Escola d’Art d’Amposta, compromesa en les lluites nacionals i socials dels Països Catalans, des del primer any de la Marxa de Torxes, n’ha dissenyat els cartells.

Finalment, la nota musical l’aportarà el grup ebrenc Riu en So, grup compromès amb el país i amb el territori com ho demostren les seues cançons.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid