Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vila d’Abadal: dedicació o dimissió

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Vic hem rebut amb sorpresa l’anunciada intenció de l’alcalde, Sr. Josep Maria Vila d’Abadal, de dimitir parcialment de les funcions i obligacions pròpies del seu càrrec.

Ens hem de mostrar greument preocupats per la situació que s’ha creat amb aquesta decisió. En primer lloc, perquè amb tan escassa dedicació a l’alcaldia de la ciutat es fa del tot impossible fer front a les obligacions que, ineludiblement, van unides al càrrec d’alcalde. A la pràctica, amb tan poca dedicació, la direcció i coordinació de l’activitat política de les diferents regidories esdevindrà un miratge, i el contacte entre ciutadania i l’alcalde es farà enormement difícil.

Per altra banda, cal recordar que entrem en un període polític d’una gran transcendència pel nostre país i, justament, negligir en aquest moment les responsabilitats polítiques pròpies d’una alcaldia emblemàtica com la de la ciutat de Vic ens sembla del tot inoportú, i podria suposar una greu irresponsabilitat. Ara, més que mai, necessitem que els electes polítics i institucionals hi estiguin amb plena dedicació, i que duguin a terme una intensa activitat política en defensa del nostre dret democràtic a exercir, plenament, el dret d’autodeterminació del poble català.

Considerem que es fa molt difícil justificar una actitud com a aquesta. Si la intenció de l’alcalde únicament és preparar el retorn a la seva vida professional no existeix cap motiu conegut pel qual no pugui posposar aquesta decisió.

Per aquest motiu, convidem al Sr. Josep Maria Vila d’ Abadal a assumir plenament les responsabilitats polítiques del càrrec que ocupa, amb plena dedicació. En cas contrari, l’emplacem a presentar la seva dimissió total del càrrec que ocupa, per tal que les tasques pròpies del càrrec siguin assumides per una altra persona que sí que tingui total voluntat de dedicar-se, plenament, a fer front a aquesta important responsabilitat.

Vic, 24 de juliol de 2014

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid