Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Obertes les inscripcions de la II Trobada Popular Municipalista de Barcelona

La Sedeta de Gràcia acollirà el proper 19 de juliol la II TPM amb l’objectiu de seguir construint una candidatura popular i rupturista a la ciutat de Barcelona per les eleccions municipals de 2015

09/07/2014 Política
Ja estan obertes a la pàgina webles inscripcions de la segona Trobada Popular Municipalista (TPM) que tindrà lloc al Centre Cívic La Sedeta el proper dissabte 19 de juliol. Durant tota la jornada els i les assistents seguiran perfilant com ha de ser una candidatura de ruptura per les properes eleccions a l’Ajuntament de Barcelona.

El programa d’aquesta segona trobada inclou debats al voltant de quina relació ha de tenir la candidatura amb els moviments socials, els sectors en lluita i les classes populars i quins en serien els principis d'intervenció política. Alhora, es continuaran desenvolupant els principals eixos programàtics per capgirar la ciutat de Barcelona i es debatrà sobre quina estructura i metodologia ha de tenir una candidatura radicalment democràtica.

Balanç de ciutat i Declaració de Compromís

Durant la primera TPM, que va comptar amb la presència de dues-centes persones a l’Escola Mediterrània de la Barceloneta, un dels eixos centrals fou el debat sobre l’estat de la ciutat després de tres dècades de governs consistorials que han transformat Barcelona en una marca comercial i no en una ciutat al servei dels barris i la seva gent. Els diferents debats analítics portats a terme compartien una visió crítica a la ‘Marca Barcelona’ i es van complementar amb debats sectorials al voltant de l’urbanisme, la economia, la participació i la situació social de la ciutat.

La primera trobada va concloure amb una reunió plenària on es presentà la Declaració de Compromís. En aquesta resolució es coincideix en la necessitat de començar a construir una candidatura de ruptura de cara a les eleccions municipals de 2015; una candidatura articulada de forma participativa i assembleària on es reconegui en la tradició de les lluites populars i que esdevingui una eina al servei dels moviments socials i les classes populars de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid