Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat Pública
La CUP denúncia a la fiscalia l'activitat de la Xarxa Santa Tecla al Camp de Tarragona

La CUP de Valls i la CGT del Pius Hospital participarem en la tancada organitzat avui i demà a l'Hospital Joan XXIII

03/07/2014 Salut
Tancada de 24 hores a a l'Hospital Joan XXIII Tancada de 24 hores a a l'Hospital Joan XXIII

Avui a les 17h, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública farà una roda de premsa al Hall de l'Hospital Joan XXIII (HJ23) per a explicar els motius i activitats de la II Jornada de Lluita en Defensa de l'HJ23, la CUP aprofitarà per a donar a conèixer l'escrit de denúncia que hem posat el mans de la Fiscalia, en relació a l'activitat de la Xarxa Santa Tecla.

Les CUP del Camp, on la Xarxa presta serveis, consideren que es pot produir un conflicte d'interessos i incompatibilitats que podrien demostrar que la Xarxa Santa Tecla s'ha beneficiat econòmicament en detriment dels interessos de la sanitat pública.

Per la seva banda, la CUP de Valls i la CGT del Pius Hospital participaren en la tancada que el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha organitzat avui i demà a l'Hospital Joan XXIII.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid