Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrades
Isabel Vallet obrirà a Valls el cicle de “Xerrades a la fresca”

Antonio Baños de Súmate, el Sindicato Andaluz de Trabajadores, la Plataforma Cel Net, l'Assemblea de Docents de les Illes i TV3 en lluita, entre els convidats

06/07/2014 Política

La CUP de Valls ha organitzat per aquest juliol una sèrie de quatre xerrades sobre temes d’actualitat, dins del cicle “Xerrades a la fresca”, els dies 7, 17, 21 i 28 a les 20h a l’auditori de Mas Miquel de Valls. És el segon any que la CUP organitza aquest cicle, amb la voluntat de generar debat i portar a la ciutat temes d’interès social i polític.

Demà, la diputada Isabel Vallet inaugurarà el cicle sobre la sanitat pública catalana. Vallet explicarà la deriva privatitzadora de la sanitat a partir de la seva experiència a la comissió de sanitat del Parlament de Catalunya, presidida per l’alcalde de Valls, Albert Batet. La CUP de Valls i la CGT del Pius explicaran quina és la situació a l’hospital vallenc, un any després de la crisi laboral que va portar a la ocupació de l’oficina de La Caixa en protesta per una suposada no renovació de crèdit i per una suposada suspensió de pagament de nòmines.

Programa del  cicle “Xerrades a la fresca”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid