Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
Girona acollirà aquest cap de setmana les jornades Catalunya Llibertat i Dignitat

La CUP organitza un acte amb militants independentistes dels diferents territoris dels Països Catalans i el diputat David Fernàndez

08/07/2014 Política

Girona acollirà aquest cap de setmana les jornades Catalunya Llibertat i Dignitat que organitzen El Punt Avui, l'ANC, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis.

Les jornades, que duraran del dia 11 al 13 de juliol amplien el format dels festivals anteriors amb més dies i més actes i mantenen "el compromís amb el dret a decidir i amb una Catalunya sense exclusions socials", segons expliquen els organitzadors.

El festival començarà divendres dia 11 amb el pregó inaugural a la plaça del Vi de Girona, on confluirà la cercavila que prèviament haurà sortit des de diferents punts de la ciutat. Paral·lelament, al parc de la Devesa, que és on se celebrarà el gruix de la programació, s'obriran les portes de Firacat –una exposició de productes catalans– i també de Firatast, la mostra gastronòmica, que oferirà una edició extraordinària en el context de les jornades.

L'endemà, dissabte, hi haurà l'acte central a l'Auditori, amb la presència dels principals líders dels partits partidaris del dret a decidir i també d'uns convidats especials: els ciutadans estrangers que s'hagin apuntat a la campanya Catalunya s'obre al món, de l'ANC, i que durant els tres dies de les jornades s'hauran hostatjat a casa dels voluntaris catalans que els mostraran de primera mà la realitat del procés sobiranista.

El dissabte es tancarà amb un concert de rock al Camp de Mart a càrrec de Cesk Freixas, Blaumut, Brams, Sak Noel, Pepet i Marieta i Flaix FM. Durant tot el dia se celebrarà també l'Enderrock joves promeses, una àmplia mostra dedicada als grups emergents catalans. També el dissabte hi haurà la trobada que protagonitzaran cinquanta escriptors catalans que signaran les seves obres. L'escriptor i sociòleg Joan Francesc Mira pronunciarà la ponència literària.

Acte "Països Catalans: segle XXI"

En el marc del festival, la CUP ha organitzat un acte titulat "Països Catalans: segle XXI" que tindrà lloc dissabte 12 de juliol a les 20.00h a l'Auditori de Girona (sala de Cambra).

L'acte serà presentat per Anna Pujolàs, regidora de la CUP a Girona, i comptarà amb les intervencions del diputat de la formació David Fernàndez, que exposarà el posicionament de la CUP respecte a la construcció nacional, i de Marta Serra, Tomeu Martí i Toni Infante, activistes de la Catalunya Nord, de les Illes i del País Valencià respectivament. Ells tres descriuran el moment social i polític d'aquests territoris.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid