Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
‘La Vanguardia’ espera una “nova oferta”. Quina va ser l’anterior?
10/08/2014 Hemeroteca

Com que LV se’ns ha tornat socialista, l’editorial del 15 de juliol, “La feina de Pedro Sánchez”, establia les feines que té el nou secretari general del PSOE pel que fa al partit, la Unió Europa i Espanya.

Després de fer el repàs de les tasques que té per davant el líder del PSOE, l’editorial de LV acaba com segueix:

L’elecció de Sánchez, que ha coincidit en el temps amb la de Miquel Iceta com a líder del PSC, obliga a agafar el bou per les banyes en el debat sobre la qüestió catalana. Tots dos són partidaris d’una reforma constitucional, amb el federalisme com a recepta, però la feina del nou líder del PSOE és convèncer de la seva viabilitat. Catalunya necessita una nova oferta, que hauria de ser ratificada pels ciutadans, i és impossible que tiri endavant sense el PP. Això també forma part de la tasca immediata que afronta Sánchez.

LV deixa clar que a Catalunya li cal una “nova oferta”, que es pot basar en la proposta federal que diu que defensa el PSOE. És evident que l’adjectiu nova pressuposa que n’hi ha hagut com a mínim una, la vella. LV ens hauria d’explicar quina ha estat la penúltima (fins ara l’última) oferta espanyola.

Per cert, quina nova oferta cal esperar del qui iguala l’independentisme (una opció política) amb la violència de gènere, l’atur,la desigualtat…?

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid