Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Lluís Llach i "Titot" participen a l’acte de "Votem!" a Manresa

L'acte ha conclòs amb la formació d'una V per visualitzar la necessitat de poder votar el proper 9 de novembre

29/06/2014 Política

Més de mil cinc-centes persones han estat avui a Manresa per celebrar la festa de Votem! organitzada pel Pacte del Bages pel Dret a Decidir.

Més de tres hores de festa han servit per reunir diverses persones de més d'una trentena de municipis de la Catalunya central i de les 230 entitats adherides al pacte han participat en les diverses activitats que s'han organitzat a la plaça de la Reforma, que han conclòs l’acte amb la formació d'una V per visualitzar la necessitat de poder votar el proper 9 de novembre. En acabar la coreografia del mosaic s’ha realitzat un emotiu cant dels Segadors en directe involucrant a tot el públic.

Aquest acte multitudinari s’han deixat veure rostres coneguts, com el cantautor Lluís Llach; Vicent Sanchís, vicepresident d'Òmnium, i Francesc Ribera 'Titot', cantant de Brams.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid