Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP a Sitges passa comptes del compliment del programa amb una Assemblea Oberta
11/06/2014 Política
El proper diumenge 15 de juny a les 6 de la tarda a l’Ateneu Popular, la CUP celebra una Assemblea Popular Oberta per passar comptes amb la ciutadania. Es presentaran els comptes anuals de la CUP a més de fer un repàs a la feina feta i al compliment del programa electoral en el període 2011-2014

A menys d’un any de les eleccions municipals, i després d’haver fet ja una primera Assemblea Oberta per assentar les bases del camí a recórrer fins el maig de 2015, la CUP Sitges convoca una segona Assemblea Oberta per iniciar tal camí.

Aquesta Assemblea serà un punt de partida previ a l’elaboració d’un programa polític que es farà de forma participativa. D’aquesta manera, prèviament a l’inici d’aquest procés, l’Assemblea d’aquest diumenge 15 de juny servirà per fer un balanç de tota la feina feta al Ple els darrers 3 anys i passar comptes de cara a la població de quin ha estat el grau de compliment del programa electoral i per debatre amb els inconvenients trobats per poder posar en pràctica aquells punts que encara no s’han complert.

En els darrers 3 anys la CUP ha presentat 45 mocions i ha participat sempre amb una oposició constructiva al Ple, tot presentant al·legacions als grans processos oberts al poble a nivell institucional com han estat els diferents Pressupostos i les Ordenances Fiscals, o a destacar també la feina realitzada en comissions de treball socials, per citar alguns exemples.

Per altra banda, l’Assemblea d’aquest diumenge també servirà perquè per primer cop a Sitges un Grup Municipal faci públics tots els seus comptes, presentant un balanç de totes les entrades i despeses dels darrers 3 anys.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid