Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
La COS reclama a TMB recuperar el Bus Nocturn
23/06/2014 Laboral
Logo de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) Logo de la Coordinadora Obrera Sindical (COS)

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha exigit, aquesta tarda, la recuperació del Bus Nocturn a TMB, davant la notícia apareguda avui sobre la licitació que s'obre sobre aquest servei.

La COS recorda que el Bus Nocturn havia sigut un servei que havia prestat l’empresa pública i que va ser atorgat, en el seu moment, a una “cooperativa” (TUSGSAL) controlada pel PSC i UGT de Fermín Casquete. 

El sindicat fet arribar una carta al President i al Vicepresident de TMB i al Director General d’Autobusos de TMB mostrant el seu rebuig a la seva política empresarial i a la manca de perspectiva de creixement de l’empresa.

També planteja que l’única via per recuperar passatge, millorar el servei i mantenir el transport públic sota criteris d’interès general és apostant per recuperar no només el servei de Bus Nocturn, sinó tots els serveis que amb els anys Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anat externalitzant.

El sindicat considera que els treballadors i usuaris del transport públic mereixem un millor servei, amb millors condicions i preus i amb millors condicions laborals i professionals

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid