Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de Fam
Jaume Sastre es troba en una situació límit d'alt risc per a la seva salut

39 dies demanant diàleg al president Bauzá. Per resposta, de moment, el silenci, la infàmia, la calúmnia, i també la desqualificació.

15/06/2014 Educació

A les 16 hores d'avui diumenge, Jaume Sastre ja ha entrat en la jornada quaranta de vaga de fam. Després de la darrera cimera de metges per avaluar el seu estat de salut, aquí teniu el que se'ns comunica:

"Amb data d'avui, en arribar als 39 dies de Vaga de Fam, l'equip mèdic ha advertit Jaume Sastre que es troba en una situació límit d'alt risc per a la seva salut. En atenció a aquest avís, d'acord amb el que està previst des de l'inici d'aquesta acció, demà mateix el Gabinet de Crisi, integrat per la família i les persones designades en el seu dia, es reuniran per valorar la situació."

Els suports a Sastre han anat creixent encara més aquests dies mitjançant múltiples accions. Són ja més de vuitanta centres educatius que li fan costat, com també una munió d'exalumnes i associacions d'alumnes. La diada en defensa de l'escola en català, va ser un altre cop de força a Sastre en les seves reivindicacions, que comparteixen més enllà de les Illes: defensa de l'escola pública, de qualitat i en català. I més encara en aquests temps convulsos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid