Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Escola Valenciana estrena el programa de ràdio "El Mural"

Llibertat.cat us ofereix la primera edició del nou espai que condueix la periodista Amàlia Garrigós

02/06/2014 Comunicació

Escola Valenciana ha estrenat aquest dilluns "El Mural", un nou programa de ràdio que han impulsat extreballadors de Ràdio Nou mig any després del tancament de RTVV.

Es tracta d'un programa radiofònic mensual, d'una hora de durada, que parla de diferents temàtiques relacionades amb el valencià des de diferents àmbits i punts de vista. Llibertat.cat és un dels mitjans que mes a mes difondrà l'espai.

Tal com va explicar a Llibertat.cat la presentadora del programa, Amàlia Garrigós, "El Mural" vol ser "un símbol de resistència o de rebel·lia creadora" al País Valencià, l'únic territori de l'Estat sense una freqüència modulada que el vertebri.

En aquesta primera edició del programa es dóna veu als xiquets del CEIP Cremona, una de les escoles que vol tancar el president Alberto Fabra. També es dramatitza un relat del Premi Sambori amb les veus dels actors que van doblar la sèrie Bola del Drac a Canal 9. L'espai també fa una passejada per les novetats editorials i musicals i compta amb una entrevista al cantaor Pep Gimeno Botifarra i al grup Orxata Sound System.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid