Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a Decidir
Convocatòria de l'EI pel Dret a Decidir a Gandia
17/06/2014 Drets i Llibertats

L'esquerra independentista de la Safor (Endavant, Arran, COS i SEPC) convoquen junt amb altres col·lectius de la comarca (CGT, Podem, EUPV, 15-M, etc.) una concentració, el proper dijous dia 19, per mostrar, segons les organitzacions de l'EI, "el rebuig a la monarquia i la coronació de Felip VI, i reivindicar el dret a decidir el nostre futur com a poble, al marge de marcs legals, que com l'espanyol, ho impedeixen."

Les organitzacions independentistes convocants també han volgut recordar que "el dia escollit per a la coronació de Felip VI és el mateix dia que el seu avantpassat i primer Borbó espanyol, Felip V, va cremar la ciutat de Xàtiva. Coincidència que per a nosaltres és una nova mostra del menyspreu de la casa reial espanyola i l'estat espanyol cap els valencians i valencianes."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid