Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Orxeta i València acullen les Trobades d’aquest cap de setmana
30/05/2014 Educació
Orxeta i València acullen les Trobades d?aquest cap de setmana Orxeta i València acullen les Trobades d?aquest cap de setmana

La Trobada a València arrancarà amb una manifestació en defensa de l'escola valenciana. Aquest dissabte també hi haurà una nova cita de La Gira, el concert de València a Ciutat Vella, amb Senior i el Cor Brutal, Becaires i Dj Biano.

XXI Trobada de la Marina Baixa - Orxeta - 31 de maig

El dissabte 31 de maig és el torn de la Trobada de la Marina Alta a Orxeta. Començarà a les 17:00 hores.

XVII Trobada de València - Barri de Ciutat Vella - 1 de juny

La Trobada de València començarà amb una manifestació per la nostra escola des de les Torres de Serrans que finalitzarà a les Torres de Quart, on es realitza la festa per la llengua en el Cap i Casal enguany.

Prèviament el dissabte 31 de maig es farà un concert de La Gira d'Escola Valenciana al solar del carrer de Corona, 16 amb les actuacions de Senior i el Cor Brutal, Becaires i Dj Biano.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid